www.speechlessenblitz.nl
Het creatieve onderwijs & tekstbureau

blitz nieuwgroen2

   Blitz 
   hondenschool         >>>

 bus

Training Speechless verzorgt jaarlijks voor ongeveer 40 personen, jong en oud, onderwijs in de vorm van bijlessen/conversatielessen of trainingen.


Trainingen

U hebt Engels gevolgd tijdens uw voortgezet onderwijs periode, maar de kennis is ver weggezakt. Uw werkgever heeft werkvooruitzichten in Engelstalige landen, uw nieuwe werkgever heeft een bedrijfsvestiging in Engeland of uw bedrijf gaat fuseren. Reden te over om de taal Engels op peil te brengen.
Voor wie zijn de trainingen bedoeld?
Voor iedereen die binnen haar/zijn werkomgeving het noodzakelijk acht om het Engels weer op te halen of om Engels te leren te spreken.
Welke methode?
In de meeste trainingen komen de vier vaardigheden (lezen, luisteren, schrijven en spreken) aan bod tenzij u specifieke wensen hebt omtrent een bepaalde vaardigheid. Het materiaal wordt afgestemd op de omgeving waarin u werkt.
Wat is de tijdsduur en periode?
Trainingen kunnen het gehele jaar gevolgd worden met uitzondering van school – / zomervakantie. De tijdsduur is afhankelijk van de tijd die men tot haar/zijn beschikking heeft en de beheersing van het Engels.

Wie gingen u o.a. al voor met genoemde diensten?

Firma BMA in Woerden, Firma MHB in Herveld, Hoekloos BV in Schiedam, Stoas-Zuidema beloning in Wageningen, Bakkerij Grondstoffen v.d. Pol in Wijk en Aalburg, Stork ‘Worksphere’ in Elst, Pehavo in Oss, Lastraga in Wijchen en firma LS in Andelst. 

Tevens is er een grote groep particulieren te benoemen die op persoonlijke titel en doel bijlessen/trainingen/taallessen/conversatielessen voor hun onderwijs-/werkomgeving gevolgd heeft.

Aanvullende informatie is aan te vragen via ‘contact’
Tevens kunt u bellen om een afspraak te maken: 06-12305248 (u kunt natuurlijk ook een berichtje achterlaten op de voicemail – u wordt altijd teruggebeld) of u wenden tot de website: www.SpeechlessenBlitz.nl

 

 

Beter in de Betuwe begeleiding

Door een groep bevlogen mensen is er nagedacht over jonge mensen in het middelbaar beroeps- en hoger beroepsonderwijs. Jonge mensen die hulp nodig hebben. De groep bevlogen mensen heeft bestaan uit docenten en orthopedagogen die thuis zijn in o.a. Autisme, Dyslexie, ADHD. Door opgedane ervaringen kwamen zij tot de slotsom dat jonge mensen soms extra steun in de rug erg goed konden gebruiken. Zo ontstond het idee om met elkaar samen te werken indien nodig. Beter in de Betuwe is dus een samenwerkingsverband. Het doel van het samenwerkingsverband is te werken aan een soepele overstap voor jongeren naar een volgende vorm van onderwijs. Tevens om studenten te helpen en trainen met/in de organisatie van hun studie.


Voor wie is BiB begeleiding bedoeld?
Voor mensen met vragen als:
• Hoe organiseer ik mijn studie? (waar moet ik aan denken, waar moet ik zijn als ik…)
• Hoe kan ik mijn studiejaar overzien en plannen?
• Hoe ga ik om met onverwachte situaties, nieuwe mensen?
• hoe kom ik door de hoeveelheid readers heen terwijl ik dyslectisch ben?
• Hoe overleef ik tentamens en propedeuse terwijl ik faalangstig ben?
• Hoe ga ik effectief mijn verloren studietijd rechtbreien?
Is het de bedoeling om de beste vruchten te plukken en gebruik te maken van persoonlijke talenten?
Maak dan gebruik van het kopje ‘contact’ op deze site. Vermeld persoonlijke gegevens (naam, adres, tel nr. en opleiding). Vertel ook wat de vraag is.
Eén van de medewerkers van BiB zal dan een afspraak maken.