www.speechlessenblitz.nl
Het creatieve onderwijs & tekstbureau

blitz nieuwgroen2

   Blitz 
   hondenschool         >>>

Actie wereld natuurfonds

Eind vorig jaar was er de actie voor het Wereld Natuurfonds op NPO1. Met plaatsvervangende schaamte is er gekeken naar wat de mens doet op de aarde vanuit een soort van hebzucht, macht of expansiedrift. Doodzonde dat een unieke planeet zo wordt uitgeput; uiteindelijk worden wilde dieren daar de dupe van. Niet alleen wilde dieren hebben het echter moeilijk.

Zwerfdieren komen in oorlogsgebieden, rampgebieden en zelfs soms in Europese landen zwaar in de verdrukking door de mens. Dieren maken deel uit van de natuur en wij als mens zijn daar behalve verantwoordelijk ook deels afhankelijk van. Laten we dus goed zijn voor onze medebewoners en een plek voor ze vrijhouden op de aarde. Wie zijn wij tenslotte om zomaar diersoorten uit te roeien of om dieren zwaar te mishandelen? 

Jong of oud, wie zich in de maanden februari en maart aanmeldt voor bij- of conversatieles dan wel trainingen, betaalt indirect mee aan een donatie voor Stichting Wereldasielen en IFAW. Van de leskaarten die de nieuwe cursisten betalen, gaat in deze maanden een percentage naar deze goede doelen.

Elk jaar kan ik toch een goede donatie overhandigen en dat doet mij als dier- en natuurliefhebber zeer veel deugd. Persoonlijk ervaar ik het leed van zwerfdieren in veel gevallen als bijzonder schrijnend. Behalve geld, kun je ook bijv dekens of oude honden-manden/benches doneren.

Wil je meer weten over de stichtingen? Dat kan!

www.Wereldasielen.nl 

http://www.ifaw.org/nederland/word-donateur/doneren-vanuit-het-buitenland     

Graag vermelden bij aanmelding

Mensen die zich willen aanmelden voor bijlessen of een cursus, vermeld s.v.p ook welke dagen en tijdstippen er tot de beschikking staan.

wera artikel